Home

Nieuws

Alternatieve buitentraining

Hallo leden en ouders van leden. Wij zijn heel erg blij dat we u kunnen vertellen dat we vanaf a.s. woensdag 17 maart weer gaan starten met buiten sporten. Voor 4 tot en met 10-jarigen Op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur Voor 11 tot en met 27-jarigen Op vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur We hebben de volgende locatie gevonden; De voetbalvelden van FC Geleen Zuid, Adres: GraafHuyncomplex Jos Klijnenlaan 685 6164 AP Geleen Doe je trainingspak aan en neem je judojas mee.

Aanvang normale lesschema a.s maandag 24 augustus

De zomervakantie zit er weer bijna op. Maandag beginnen de meeste scholen weer. Ook BOG start dan weer met het normale lesschema. Er zijn echter enkele punten waar vanwege corona op gelet moet worden: - Het is voor ouders niet mogelijk om binnen te wachten. Dus brengen en halen tot op de de parkeerplaats. Dit met uitzondering van nieuwe leden die mogen wel de eerste drie lessen onder begeleiding naar binnen. Dit geldt ook voor de gymzaal in Spaubeek. - de kantine blijft voorlopig gesloten , het is voor ons niet mogelijk om de registratie volgens de rivm te realiseren.

Tijdelijke buitentraining i.v.m. covid-19

Hallo BOG leden en ouders van BOG leden.

Nadat we op vrijdag 15 mei gestart zijn met de buitentrainingen voor de 13 t/m 17 jarigen en op maandag 18 mei voor de 4 t/m 6 jarigen en de 7 t/m 12 jarigen, willen we deze lessen uitbreiden met lessen voor de 18 jaar en ouder.

Je mag gewoon komen en hoeft je niet meer aan te melden.

Mocht het slecht weer zijn dan krijgt u hiervan bericht via de email c.q. WhatsApp en via onze site.

Ook als je geen lid bent mag je meedoen, kinderen zowel als ouderen.

Meivakantie 2019

Meivakantie!!

Tijdens de meivakantie zijn er geen judolessen in de Dojo van Oud-Geleen.

Wij zijn gesloten van zondag 21 april tot en met zondag 05 mei.

Maar iedereen mag op vrijdag 26 april en vrijdag 3 mei komen trainen in de Dojo in Spaubeek.

Deze is gelegen in de Schoolstraat 5 in Spaubeek, de Gymzaal bij Sportpark Spaubeek (voetbalclub Spaubeek)

De les begint om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur.

Fijne vakantie.

Carnaval 2019 Geen lessen.

Vanaf donderdag 28 februari tot en met woensdag 06 maart 2019 zullen er geen lessen gegeven worden i.v.m. de Carnavalsvakantie.

Budoclub Oud-Geleen wenst iedereen een fijne Carnaval en wij zien jullie graag weer gezond terug in de lessen vanaf donderdag 07 maart.

Examenaanvraagformulier

Datum examen: week 50   van 10 t/m 29 december

Inleveren voor:  7 december (ben op tijd te late formulieren worden niet verwerkt)

Geen judoles op pakjesavond

De Sint en Pieten komen bij veel kinderen pakjes brengen op woensdag 5 december. Daarom vervalt de judoles op 5 december. Iedereen die wil mag deze les inhalen op een andere judo-lesdag.

Geen judoles op pakjesavond

De Sint en Pieten komen bij veel kinderen pakjes brengen op woensdag 5 december. Daarom vervalt de judoles op 5 december. Iedereen die wil mag deze les inhalen op een andere judo-lesdag.