Home

We gaan dit jaar weer op judokamp!

We gaan net als vorig jaar weer op kamp met Budoclub Oud-Geleen, judo en nunchaku club Spaubeek en SVO uit Oirsbeek. Wil je graag mee op kamp en ben je tussen de 6 en de 18 jaar? Geef je dan zo snel mogelijk op! Let op want vol = vol. Geef je in ieder geval op voor 9 juli!

Wanneer:
Aankomst 22 september tussen 19:00 en 19:30
Ophalen 24 september tussen 14:00 en 14:30
Adres:
Woutershof
Grootbroekstraat 46 Molenbeersel
3540 Kinrooi Belgie.

De kosten en betaling
De kosten van het kamp zijn €50,- per deelnemer. Hiervan worden 2 overnachtingen, de spellen en eten, drinken en snacks betaald. Je mag het onderstaand strookje invullen en inleveren met het geld in een gesloten envelop in de brievenbus in de kantine van Budoclub Oud-Geleen of voor de andere verenigingen bij je leraar. Vanaf vrijdag 2 juni kan je je ook inschrijven via onze website www.budocluboudgeleen.nl . Mail dan wel nog de gegevens apart door naar kamp@budocluboudgeleen.nl

Wat gaan we doen
Tijdens het kamp gaan we allemaal leuke spellen doen. Je slaapt in een kampgebouw met allemaal slaapzalen. Je wordt ingedeeld op een slaapzaal met kinderen van hetzelfde geslacht en ongeveer dezelfde leeftijd. Iedereen die zich opgeeft krijgt nog een mail met daarin de informatie die je moet hebben zoals wat je mee moet nemen en dergelijke.

Op zondag moeten we de kampplek netjes en schoon achterlaten. Hier kunnen we de hulp van een aantal ouders goed bij gebruiken. Daarom zoeken we ouders die ons daarbij kunnen helpen. Hiervoor kan je je ook opgeven via het onderstaande strookje. Als je wil helpen poetsen wordt je op zondag rond 12 uur verwacht op de kampplaats. Spullen zijn aanwezig dus hoef je niet zelf mee te nemen.

Heb je nog vragen of opmerkingen dan kun je mailen naar kamp@budocluboudgeleen.nl. Daarnaast kan je appen of bellen naar:
Stephanie Riga: 06-10062009
Patrick Donga: 06-14546724
Lynette Riegman: 06-41633548
Deze telefoonnummers zijn ook bereikbaar tijdens het kamp.
Hopelijk zien we jullie allemaal in het kampweekend. Dan maken we er een prachtig weekend van!